3 år

Wow! Idag blir mina älskade troll 3 år. Det kanske inte låter mycket, men det är det! Från att ha varit små knyten på 3.700 gram – tillsammans!, till att ha blivit dessa små lillgamla pojkar som har en vilja av stål, är kärleksfulla, roliga och extremt påhittiga.

Igår fick dom en storpojkesäng och dom somnade i sitt eget rum på… ja, jag vet inte när. Förutom några få nätter då jag försökt få dom att sova i egna sängar, men misslyckats, så har vi samsovit i min säng. Dom somnade hyffsat snabbt när jag nattade dom i underslafen tillsammans. Kevin sov oroligt och vaknade rätt snabbt och skrek otröstligt, så honom fick jag söva om. Men sen sov dom – till klockan 3 då Kevin vaknade och skrek igen. Han väckte Damien som också började skrika och inom några minuter hade båda krupit upp bredvid mig i min säng.

image

image

image

Barnen vaknade först halv åtta, så jag fick mig 2 timmars sovmorgon denna första dagen på vår 2 1/2 veckas långa semester. Härligt!!

Sedan blev det dags för lite paket. Barnen har ju leksaker så det väller över, och så hade dom ju fått en säng för närmare 8.000 kr, så det blev bara lite leksaksverktyg. Men grabbarna blev nöjda med det och har skruvat och spikat hela förmiddagen 🙂

image

På lördag blir det kalas i Spider-man tema så det blir nog en riktig hit för mina spindelmannentokiga barn 😛

 

2 kommentarer till “3 år

  1. Vad kommer du hitta på till klaset. Vi tänkte åxå ha det men har inte kommit på något bra! Så gärna tips tack

    1. Du kanske redan läst inlägget om kalaset http://tvillingforalder.se/3-ars-kalas-och-finbesok/
      Vi hade Spider-man på besök och poolbad/vattenkrig och ansiktsmålning. Sen fick alla barn en goodiebag av spider-man med lite godis och leksaker (såpbubblor, små spindlar, kladdigt kastspindelnät). Lite svårt med lekar än. Men fiskdamm brukar ju fungera, sånglekar, sätta svansen på grisen, pinata eller så kan barnen pyssla något eget att ta med hem. Ex. små tavelramar dom får dekorera, göra armband, gjuta handavtryck el dyl.

Kommentera