Åtta

Igår var det dags för vaccination och hälsoundersökning igen, och så vägning och mätning såklart 🙂

6 månader gamla har båda nu passerat 8 kilo! Damien precis på håret med 8.040 gram och Kevin med rejäl marginal på 8.500 gram! Men Damien är strået längre med sina 66 cm mot Kevins 65. Ja, det är verkligen en lite tjock och go köttbulle jag har i Kevin 😛

Förutom att jag blev helt nerkissad av Damien, så pass att jag fick ta av mig t-shirt och gå i BH och jacka hem, så gick det jättebra på BVC. Sprutorna var såklart inte så skojiga, men det gick över på några minuter – precis som förra gången. Denna gång fick ingen av dom feber, men däremot hade jag en hemsk kväll och natt då Damien vaknade och gnällde var 10-30 minut. Snacka om att man var stendöd på morgonen. Tyvärr fortsatte gnällandet mest hela dagen. Först nu när det börjar närma sig läggdags igen, så är Damien på bättre humör.

Jag håller fingrar och tår för att nattgnället berodde på vaccineringen. Drar dom en till vända med nattgnäll på 2 månader så kommer jag snart vara färdig för hispan!

I förrgår så skrev jag om Damiens lilla tandgryn som nu pryder hans underkäke. Idag fick jag en bild på det 🙂

Damiens_lillgryn

Kevin har ju inte fått något litet gryn än, så jag tänkte ta tillfället i akt att utfärda en liten gissningstävling igen…

Frågan är då… när (datum) spricker Kevins första tand igenom?

Vinsten denna gång är en valfri napphållare eller nyckelring från Nytt & Begagnat shoppen. Du skriver din gissning nere i kommentarsfältet för att vara med och tävla.

Lämna ett svar