Bad och bus

Nu har vi spenderat en vecka hos min bror och det har varit fullt upp, minst sagt! Grabbarna är i luven på varandra hela tiden och är megatrotsiga. Dom lyssnar inte på nån och bara skrattar alla rakt upp i ansiktet och springer iväg. På mornarna, innan bror med familj har vaknat, går det hyffsat, men när hela familjen är vaken så är det trots på högsta nivå. Dom gör allt dom vet att dom inte får och testar gränser till max så jag blir totalt tokig. Till och min filbunke till bror och sambo har rytit i, något jag aldrig hört någon av dom gjort nångång.

Men vi har haft skoj emellanåt också.

IMG_2233

Vi har badat….

IMG_3009[1]

…ätit glass…

IMG_3218[1]

… och varit och shoppat. Det gick faktiskt väldigt bra när grabbarna hade var sin kundvagn. Det åkte ner några saker i vagnen som inte skulle dit, men i övrigt gick det kanon. Förutom när vi skulle lämna tillbaka vagnarna! Då blev det totalt hysteriskt 🙁

IMG_3153[1]

En dag när det var taskigt väder så var vi på ett lekland så grabbarna fick göra av med lite energi.

IMG_3242[1]Och så har vi lekt massor utomhus.

Nu är det bara några få dagar kvar tills vi beger oss hemåt till vardagen igen, så vi får passa på att njuta den sista tiden (och mamman får passa på att utnyttja de extra ögonen och händerna man har till barnen 😛 )

Kommentera