Bitsk

Kevin har börjat gnaga på allt han kommer åt. Trä, metall, mamma… Vad gör han det för? Jag kan ju förstå att barn gör det när det är tänder på gång och tandköttet kliar, men han har ju redan gaddar.
Nu lämnar han snygga bitmärken överallt istället 🙄

Färgen på vardagsrumsbordet har börjat lossna, och jag vill ju inte att han ska få i sig färgen med allt sitt bitande, så det blev en ommålning av det så här på kvällskvisten 🙂

Det är så mycket man måste hinna med hela tiden och tid finns det så snålt om, så det blir bara en snöbollseffekt av allt. När man gör en sak så poppar två nya saker att göra upp. Men man lär sig att multitaska i alla fall. Den saken är klar!

Borsta tänderna och roa ett troll som skriker medan man sitter på toaletten och så dammsuga under tiden. Eller roboten i alla fall 😛
Idag blev det ett bad för min del. Det var säkert över en månad sedan jag senast badade. Något som jag gjorde varje kväll innan barnen föddes. Men multitaskandet hängde med även ner i badkaret. Tvättmaskinen  tvättade medan jag satt i badet med en tidning i ena näven och en köttbit i andra. Så där sparade jag ju några minuter som jag senare annars hade behövt lägga på att äta 🙂 Hahaha.

Nu när grabbarna bara sover en gång per dag, två om jag har tur, så gäller det att planera så att man direkt kan sysselsätta sig när dom somnat. Idag blev det till att vattna blommor, göra fyra par halksockor och så målade jag tånaglarna på det… och dom hann precis torka tills att grabbarna vaknade. Sen var det high-life resten av dagen.

Visserligen så leker grabbarna mycket med varandra nu. Rätt vad det är hör man någon av dom gapskratta åt den andre. Sånt underbart härligt ljud!!!

Men det ger mig inte tid till annat ändå, för skulle jag lämna rummet så blir det storskrik. Mamma måste vara med och helst sitta på golvet, även om jag är flera meter ifrån där dom leker. Sitter jag i soffan så blir det oroligt och gnälligt och då vill dom komma upp och sitta med mig… och sen ner… och sen upp igen… och sen ner… Ja, du fattar nog hur det fortsätter 😛

komma_mamma

Lämna ett svar