Brinner upp snart!

De senaste veckorna har den gnagande oron för bäbisarna lagt sig något. Förmodligen för att jag känner dom fara omkring som yrväder där inne flera gånger om dagen 🙂
Oron har varit det absolut värsta med hela graviditeten. Men nu är det något som är nästan lika jobbigt, i alla fall lika konstant. Jag har en halsbränna som heter duga!

Visst har jag haft halsbränna ett tag, men det har mest varit ibland på kvällar och då försvunnit med receptfria läkemedlet Galieve, som rekommenderades av min BM. Men nu hjälper inte ens det och halsbrännan är konstant under hela dygnet!

Det känns som att jag har en brinnande vätska i halsgropen som inte vet om den ska upp eller ner. Något svårt att sova med det här! Speciellt eftersom att det blir värre när jag ligger ner. Har ”bullat upp” sängen full med kuddar så jag ska komma upp lite, men inget hjälper längre. 🙁

Jag hade blivit förvarnad av min BM att halsbränna kommer att komma ju större jag blir och då det är två där inne som trängs med magsäcken så skulle halsbrännan bli ännu värre än om jag väntade ett barn.

Foglossningar, sammandragningar, förvärkar, ligamenten, illamående, bröstspänningar och allt annat man kan drabbas av under graviditeten kommer och går och vissa saker kan lindras genom att undvika vissa saker eller underlättas genom hjälpmedel. Men hur sjutton får man bot på halsbrännan när inte läkemedel fungerar längre?!

Ska jag behöva brinna i 64 dagar till?! 😮

Lämna ett svar