Brumbrum och bad

Även fast det är en hel del ledighet nu under sommaren så hinner man inte med sig riktigt. Det var flera månader sedan vi hälsade på barnens morfar, trots att han bara bor några mil bort, så förra helgen tog vi oss tiden att hälsa på.
IMG_3495[1]

Det var lite småkallt ute, men det hindrade inte barnen att ha vattenkrig med morfar, som olyckligt nog (för honom) lärde busungarna hur man laddar vattenkanonerna 😛

IMG_3519[1]

Efter all vattenlek blev dom sugna att bada så kläderna åkte av och pojkarna hoppade ner i poolen. Det var verkligen iskallt i vattnet. Och då menar jag iskallt! Det var nog kallare än kallvattnet från kranen, men i skulle dom ändå! Det blev lite kallsupar i det djupa vattnet, men skoj hade dom.

IMG_3417[1]

På jobbet är det lite personalbrist just nu. Sommaren är lågsäsong för oss, så för den delen fungerar det bra att vara ledig, men ibland behöver man rycka in ändå, även om minst 1 oftast finns på plats. Jag bor ju bara några minuters bilfärd från jobbet så det är ju inte hela världen att behöva sticka dit en sväng. Inte såvida vi inte har andra planer för stunden i alla fall eller att det inkräktar på barnens mat och sovtider. Men sånt respekteras tack och lov 🙂

IMG_3420[1]
Mamma har ju världens bästa jobb också. I alla fall om man frågar en 3 årig pojke. Det är lastbilar, truckar, hjullastare och diverse andra stora motorfordon på mammas jobb.

Nu har vi riktiga långhelger resten av sommaren. Jag jobbar bara måndag-onsdag så det känns verkligen lyxigt! Jag får massor av tid med barnen, dom får mycket sommar och så kan jag pusta ut och samla krafter 3 dagar varje vecka. Hahaha.

Kommentera