Det är över nu

Så var det över för den här gången, min älskade syster och systerdotter har åkt hem så nu är man ensam med dom små monstren igen. Det har varit helt fantastiskt underbart att ha dom här. Inte minst för all hjälp jag fått med både barn och hushåll.
Det är guld värt!

IMG_9900.JPG

Det är lika jobbigt att skiljas åt varje gång och veta att det är som längst tills att man fås ses igen. Det är ju 60 mil emellan oss så inte något man åker över en helg direkt. Det går ju åt två dagar bara att resa. En lång weekend är ju bättre än inget men helst vill jag ha dom hos mig en hel vecka om jag finge 🙂

Grabbarna kommer nog sakna flickorna lika mycket som mig. Dom har lekt med sin kusin mest hela tiden och myst och kramats med moster, även om hon varit elak nog att säga ifrån när dom hittat på hyss. Haha.

 

Lämna ett svar