Ett stort kliv

Igår hände det! Damien reste sig själv upp till stående för allra första gången. 9 månader och 1 dag gammal. 😀

Han satt i spjälsängen med Kevin och i vanlig ordning ställde han sig på knäna och höll tag i spjälsängskanten. Sedan han lärde sig det för ett par veckor sedan så har han börjat ställt sig på knäna mot saker så fort han får tillfälle. Rätt var det var så åkte ena foten upp, sedan andra och vips så stod han upp och höll i sig – helt själv utan att mamma hjälpte till för fem öre eller ens var inom räckhåll 😀

Damien_staendes

Tänk… för bara ett år sedan satt jag här, gravid i vecka 20, och kände dom första sparkarna på min runda mage. Vilken lycka! Idag är sparkarna jag känner på min mage inte alls lika roliga 😛
Men trots att trollisarna ger mig blåmärken över hela kroppen och drar ut mitt hår med rötterna, kladdar ner hela mitt kök, stänker ner hela mitt badrum och äter upp mina skor, så vill jag inte byta för allt i världen! Kärleken till sina barn är ovärderlig!!

One thought on “Ett stort kliv

  1. Duktiga gubben han ”står stoa hia karl” som jag brukar säga.
    Sänk ner sängen nu annars har du honom på den andra sidan snart
    pang poff bara så händer det .. :O
    Ja tänk vad moderskärleken är stark. Den starkaste i livet!

Lämna ett svar