Feber

Nu pratar vi inte vilken feber som helst, utan nappfeber. De flesta vet ju att barn kan vara tokig i nappar, men en förälder? Hahaha.

Jag har alltid haft vissa saker jag inte kan låta bli att köpa. Schampo/Balsam, Duschtvål, Tandkräm och Tvättlappar är några av dessa saker som jag alltid haft ett välfyllt förråd av. Jo, tvättlappar konsumerades även innan grabbarna kom till världen. Det är ju helt suveränt för att torka bort bläck från fingrar, smink eller varför inte sig själv i rumpan 🙂

Nu har jag börjat köpa nappar som en tok. Jag fattar inte varför?? Det är ju inte en direkt en förbrukningsvara. Pojkarna använder ju dessutom bara två uppsättningar var. En uppsättning har jag liggandes i sängen och den andra i vagnen. Resten av alla nappar samlas bara på hög, så varför köpa fler liksom??

Senast ut bland nappinköpet kommer från namnnappen.se. Jag hade egentligen inte tänkt att köpa någon därifrån, även om jag kollade smått på det innan barnen föddes. Men nu när jag börjat planera inför dagisstart, och med tanke på att deras egen mormor och morfar inte vet vem som är vem, så tänkte jag att det kunde vara bra att ha namnmärkta nappar.

Jag fick en rabattkod förra veckan via mailen, så då passade jag på. Fem nappar och en varsin napphållare blev det. Att det blev ett udda tal på napparna beror på att det var 3 pack, men den tredje nappen får tremänningen som är 1½ månad. Det går ju liksom inte att ha udda saker här hemma! Hahaha. (Jag har lite fixa idéer om saker och ting 😛 )

Namnnappen.se då….

Sajten är… ja… amatörmässig. Att ha alla produkter på en och samma sida och behöva bläddra fram och tillbaka och scrolla hela tiden för varje produkt man vill se känns väldigt omständigt. Dom har inte ens olika nappstorlekar på olika sidor! Det är ju som gjort för att man ska beställa fel storlek. Speciellt med tanke på att man måste scrolla upp och ner hela tiden och napparna är lika dana. Det är bara en liten, liten rubrik som avgränsar storlekarna.
Men proceduren att beställa och betala är enkelt och lättförståelig. Leveranstiden i mitt fall var exakt en vecka från beställningsdagen tills att postavin damp ner i brevlådan.

Ett stort plus är att det finns en uppsjö med namnmärken och modeller. De flesta barn har ju en favoritmodell och kanske till och med vägrar andra modeller och/eller märken. Det är även bra att man kan välja olika namn på napparna när det är flerpack och att det i vissa flerpack går att välja olika färger på de olika napparna.

Ett stort minus är att man kan välja teckensnitt – Comic sans eller Comic sans. :/ Varför ens ha valet liksom?? Hade även önskat att det fanns fler än 3 ikoner att välja mellan. Man kan visserligen använda Comic Sans symboler/teckenuppsättning som ex: №¹ eller ♪ eller ©. Men en liten babyfot, nallebjörn el. liknande hade varit skoj att kunna välja.

Jag hade önskat att man även kunde beställa napphållare med namn på och att det fanns större utbud med färger och mönster på dessa. Men eftersom att det inte fanns fick det bli napphållare från Teddykompaniet med samma djur som dom har snuttefiltarna i.

En sak som jag reagerade på är att det står ”Namnappen® är ett unikt sätt att lösa problemet med nappkaos, förväxlade och försvunna nappar!”. Hur kan dom lösa problemet med försvunna nappar??? 😮

Ja, en uppsjö med nappar finns det här, och det lär inte vara sista nappen som köpts, så pojkarna lär inte gå napplösa här inte 🙂

nappgalen

6 thoughts on “Feber

 1. Vi köpte på oss ett antal innan. Min kille som har barn sen innan sa att de minsann försvinner hela tiden. Nu blev det så att bara en av
  av dem tar napp, och vad jag vet så har inte en enda kommit bort på 7,5månad. (däremot får man ta ett varv i bil/hus/vagn och leta reda på dem när det börjar bli tomt i napplådan), avd onödiga inköp 🙂

  1. Det var samma med mina bröders nappar. Dom var spårlöst borta för jämnan. Fattar det inte… Saker kan ju inte bara försvinna liksom. Jag blir lika förvånad varje gång jag ser en ”udda-strump-låda” hos folk. Jag kan inte minnas att jag haft en enda udda strumpa.
   Men med småttingar i hemmet så kanske det flyttar in ett strump&napp monster här också 🙂

 2. Strumpmonster har vi definitivt ett här…. Om det inte helt enkelt är så att en del strumpor förvandlas till ludd i torktumlaren., det vore en trovärdig förklaring på vart de tar vägen 🙂

  1. Då kanske det är därför det inte försvinner några strumpor här. Har ingen tumlare så hängtorkar allt. 🙂

Lämna ett svar