Första pussen

Jo då… 7 månader gamla har dom fått sig sin första flickvän. Samma tjejja är det också 🙂

I tisdags hade jag bjudit in några mammor till en pysselträff där vi gjorde lite napphållare. Självklart var våra små knoddar med och den enda lilltjejen i gänget hade ett riktigt pusskalas med mina trollungar.

Hur gulligt var det inte att se!!

Kevin han tokskrattade och Damien var som… ja, en riktig grabb-grabb. Han stretade emot och ville inte alls bli pussad på.

Det är lite roligt det där… Redan nu visar dom tecken på att bli sådana grabbar som jag förutspår. Jag tror att Kevin kommer att bli den där kompis-killen. Trygg, snäll och ärlig grabb som tjejerna älskar att umgås med. Damien, däremot, tror jag kommer att bli en riktigt tjejtjusare som avverkar brudar på löpande band.

Det är så enormt roligt och ska bli så spännande att se mina små liv växa upp! Dom är så olika varandra både när det kommer till utseendet och till personligheten så det känns verkligen som att man fått jackpot! Visst blev jag till en början lite smått besviken att dom inte var identiska till utseendet. Jag tycker det är coolt med identiska tvillingar och så mycket kul och bus dom skulle kunna ha för sig. Men jag är så enormt kär och överlycklig över att ha fått just dessa två varelser och skulle inte vilja ha det på något annat sätt!

Lämna ett svar