Fossingar

Det kanske låter som att jag klagat mycket på sistone över allt som händer med kroppen, men det är väl inte riktigt det som är meningen utan att jag snarare vill dokumentera graviditetens små…. kroppsförändringar 🙂

Att jag får ont i fötterna, främst hälarna, när jag ställer mig upp efter att ha varit stilla ett tag har jag ju skrivit om tidigare. För några dagar sedan upptäckte jag även att fötterna blivit tjocka.

Jag har alltid haft rätt seniga fötter med tydliga blodådror, men nu är dom bara pluffsiga. Vatten eller viktökning? Ja, vem vet…?!

Fötterna är ju inte man direkt tar fotografier över så jag hittade inget ”före” foto men hittade en filmklipp från förra sommaren då jag badade med systerdotter i poolen, så jag kunde ta bildrutor därifrån som jämförelse. Vet inte om det kanske inte syns så bra, men skillnaden kanske syns lite i alla fall.

gravidfossingar

One thought on “Fossingar

  1. Oh yes. Ett klassiskt tecken! Jag samlade jättemycket vätska under min graviditet. På slutet behövdes inga skosnören i skorna :). Efter förlossningen så tappade jag ca 20 kg på en vecka. Tror att jag kissade ut det mesta av övervikten!

Lämna ett svar