Frustrerande

Det är mycket frustration hos grabbarna nu. Dom vill så mycket, men klarar inte riktigt av det så då blir det ilsket gnäll. Det är hemskt att säga det, men ibland längtar jag riktigt till nästa sovstund så att det blir tyst här hemma. Ingen radio, inget ljud på TV… bara tystnad!

Kevin försöker krypa på händer och fötter, till skillnad från på händer och knän, så han blir förbaskad över att fötterna inte flyttar på sig och så står han där på alla fyra och gungar och gnäller gällt. Damien håller på att lära sig att ställa sig upp och blir förbaskad över att han inte riktigt klarar av att koordinera händer och fötter. Och så trillar han omkull och blir förbannad över det. Inte så mycket för att han ramlar och slår sig, utan att för att han hamnar på rygg, och så ligger han där som en skalbagge och flaxar eftersom att han fortfarande inte lärt sig hur man vänder sig från rygg till mage.

Idag är startskottet för detta årets påskhelg. Långledigt för många, men för mig skulle det kunna vara en helt vanligt tisdag… eller fredag… eller söndag. Alla dagar ju densamma när man är föräldraledig. Och visst är det skönt att få vara ledig och bara vara med mina små troll, men jag saknar ändå ”nedräkningen” till fredagen, långhelgernas lata dagar och faktiskt så saknar jag även söndag kväll och måndag morgon, trots att det mest var en besvikelse över att helgen tagit slut så fort.
Jo, jag har fullt upp från morgon till kväll, så inte för den delen att jag blir rastlös, utan tjusningen över de lediga dagarna. Men fråga mig samma sak om ett år…. då kommer jag förmodligen inte alls uppskatta söndag kvällar och måndag mornar längre 😛

Oavsett vad Du gör denna helg… föräldraledig, jobbar, reser till släkt och vänner, tar det lugnt eller åker till blåkulla, så önskar vi dig en riktigt Glad Påsk 😀

2 thoughts on “Frustrerande

Lämna ett svar