Imorrn…

Micro manager – det är precis vad jag är nu för tiden. Jag som alltid gjort en sak i taget och slutfört de innan jag börjat på något annat har nu femtioelva pågående saker samtidigt och jag blir aldrig färdig med nåt. Jag skulle behöva en hel vecka för mig själv för att slutföra allt och få ett blankt blad. En ordentlig städning, putsa fönstren som inte putsats sen barnen föddes, sortera alla papper som bara läggs på hög numer, sortera källaren så att man får plats med allt som står i högar här och var för att det inte finns något utrymme för det då allt bara tryckts in i förrådet. Mina hobbyprojekt har sjutton elva lösa trådar som skulle behöva knytas ihop så att det blir rutin och ordning så att det tar mindre tid annars….

Och bloggen! Ja, det blir alltid ”imorrn”. Imorrn ska jag blogga. Men när imorgon kommer så blir det återigen ”imorrn” som jag får göra det.

Mitt förra inlägg handlade om barnens eviga bråkande, och peppar, peppar så har det faktiskt lugnat ner sig lite dom senaste dagarna. Hyss är det till tusen, men dom ryker bara ihop ett par, tre gånger per dag nu. Och lite småtjafs däremellan. Det gör ju faktiskt att jag hinner diska färdigt all disk för en gång skull, eller lägga in tvättade kläder i garderoben.

Nu är dom till och med snälla med varandra emellanåt. Hur härlig är inte denna syn?!

tvillingpuss

Jag har faktiskt börjat fundera på om jag inte skulle ta och unna mig en Rut. I alla fall en gång i månaden eller så. Någon som tar grovstädningen så jag ”bara” behöver bekymra mig om det dagliga med golv, disk och tvätt. Då slipper jag gå omkring och ha dåligt samvete och se skiten som bara växer…. intorkad mat på golv, skåp och möbler. Dammet som ligger som en tjock hinna överallt, blommor som är mer ledsna än glada nu för tiden och fönster som man inte ens ser ut igenom när solen ligger på.

Lämna ett svar