iPood

Byta sängkläder kl. 6 på morgonen är väl knappast nåt man vill göra, men jag var så illa tvungen. Varför?

Kevin låg och gnällde och jag ville inte att han skulle väcka Damien. Dom hade nyss fått mat så det var inte hunger, och när Kevin morgonvaknar, så att säga, så ligger han och jollrar och pratar, så det var inte att han ville komma upp. Eftersom jag bara byter blöja en gång per natt numer, då jag inte vill väcka dom om nätterna och få piggelinbarn, så tänkte jag att han var grinig för att han ville ha en ny blöja. Sagt och gjort…

Precis som alla andra dagar så tog jag fram en blöja, tog av Kevin den han hade på sig, lyfte rumpan och stoppade in den nya blöjan. Allt utan att tända lampan. Innan jag stängde igen den nya blöjan märkte jag hur det luktade lite skumt. Jag kollade in i blöjan för att se om jag såg några kontraster, men icke sa nicke. Var det bara en prupp?

Om det ändå varit så väl… Min blick for några centimeter och jag ser då kontrasterna av mörkt och ljust på lakanet. Jag gick och tände lampan och såg det jag befarade.
Just mellan jag tog av den gamla blöjan och tog på den nya, så hade han kackat han hela sängen full! Det var bara nån sekund han var utan blöja, men nog sjutton hann han pricka in just den stunden till att göra sina behov.
Jag har ju ingen annan att skylla än mig själv. Han kan ju inte rå för att jag tog bort blöjan just när han klämde ut en laddning.
Nu fick jag svaret på vad gnället var i alla fall. Han höll på att bajsa!

Jag stod lite handfallen några minuter och undrade i vilken ände jag skulle börja. Den sprattlande Kevin hade bajs på hela sig, min säng var full i bajs och Damien hade vaknat och låg och förmodligen och hånflinade åt mig!

Jag bar till slut Kevin till skötbordet och bytte blöja, ner med honom i babygymmet, bytte på Damien och ner med honom bredvid Kevin. Jag tog bort den största högen kack och rev sedan av alla sängkläder och gick direkt till tvättmaskinen med högen.

Det är ingen snack om vem ska ska få bära iPood bodyn från Tvillingshopen, i alla fall!

tvillingprodukter

Lämna ett svar