Kiss my butt

Idag har jag varit på ett tredje ultraljud och fick en helt underbar barnmorska som gjorde ultraljudet.

Jag frågade om jag fick filma skärmen medan hon gjorde ultraljudet, men det var förbjudet att använda filmkamera över huvud taget på avdelningen. Men hon skulle ta extra många bilder istället, så jag fick nöja mig med det.

Hon mätte olika delar på bäbisarna och allt så jättebra ut. Två livliga krabater som for omkring som yrväder där inne och sparkade och slogs hej vilt. Hahaha. Det var helt underbart fantastiskt att se dom!! Och nu får jag vänta hela 9 veckor innan jag får se dom igen. Hur ska jag klara det?!!?

Framåt slutet på ultraljudsundersökningen sa barnmorskan att hon skulle spela in filmsekvenser i alla fall, och i efterhand spela upp dom på skärmen, så skulle jag få filma bildskärmen då. 😀
Jag har inte tittat på resultatet än, men jag hoppas att det går att urskilja lite i alla fall så jag har något rörligt att titta på tills nästa gång. Fast det är klart, det är ju långt ifrån samma sak som att se dom live.

Tvåan var lite kameraskygg idag så jag fick mest bilder på ettan och några bilder med båda två. Den ena bilden skrattade vi gott åt, barnmorskan och jag.

Frasen ”Kiss my butt” har tvillingarna tagit bokstavligt…

Ultraljud 130415

Lämna ett svar