Krav uppfyllt

Bland de första barnen gör när dom vaknar på morgonen är att ta på sig skorna och ställa sig vid ytterdörren och säga ”gå ut”. För dom spelar dag och tid ingen roll. Även om det är klockan sex på söndagsmorgon så vill dom gå ut till lekparken utanför.

image

Visserligen är jag vaken och uppe den tiden och skulle kunna gå ut med dom, men jag tror knappast att grannarna skulle uppskatta att vakna i ottan till ljudet av skrikande barn, även om det är ett glatt lekskrik.

Mina barn är långt ifrån dom enda som är klara för utgång med skorna på, och det är ju inte så konstigt egentligen. Man säger ju åt barnen att dom inte får gå ut utan skor, så dom uppfyller ju kravet man ställt liksom 🙂
Hade vi bott i hus hade dom gärna fått springa ut helnäck klockan fem om dom så ville, men tyvärr gör vi ju inte det så trollen får snällt lugna sig några timmar och gå ut och leka med både kläder och skor på.

image

Jag letar ju hus, men jag har specifika krav och en tajt budget så det är inte så lätt att hitta ett objekt som ens är värt att gå och kolla på. Men ju mer vi är hos släkt och vänner med hus, desto mer börjar jag fundera på att sänka mina krav. I alla fall när det är sommar. På vintern är det bra skönt att bo i lägenhet och slippa tänka på värmeräkningar och snöskottning 🙂

Nåja… Nån dag dyker förhoppningsvis drömhuset upp och barnen kan springa ut i bara skorna klockan sex på morgonen.

Lämna ett svar