Lekparkshäng

I måndags åkte vi vidare vår resa till min hemstad, eller den stan jag spenderade största delen av min uppväxt i. Det är där jag har mina syskon.

Kevin har lärt sig att krångla sig ur bältet i barnstolen så det är inte ett dugg roligt att åka bil nu. Jag hann inte ens ur Stockholm innan det hände första gången! Till slut somnade i alla fall barnen, så då gick resterande del av resan bra – med bälten på.

Syrran, som vi först skulle bo hos, hade lite planer på egen hand under de dagar vi skulle vara där, så vi roade oss lite på egen hand. Eller vände upp och ner på hennes hem, rättare sagt 😀

I tisdags eftermiddag var vi alla fall iväg hela familjen, jag och barnen, syrran och hennes dotter, till en stor lekpark. Vädret var kanon. Soligt, inte för varmt och inte för kallt. Det var en helt annan lekpark där idag än när jag var ung. Massor av roliga klätterställningar, gungor, hoppkudde och en plaskdamm. Fast vi höll oss till de torra delarna av parken.

Barnen lekte med hela kroppen och ville vara på alla ställen samtidigt, så det var fullt schå för oss att hålla reda på barnen. Trots att vi var två vuxna och ett stort barn på två små.

Det blev inte så lång stund i parken då det närmade sig både middag och läggdags rätt snabbt, men barnen verkade nöjda ändå och vi lämnade lekplatsen utan några som helst sura miner.

En helt fantastisk park för barn i alla åldrar, men som ensamstående förälder till fler än ett barn så hade jag gärna sett att dom hägnat in sandlådeområdet med alla klätterställningar och gungor. Att gå dit ensam med trollen skulle jag aldrig våga göra. Definitivt inte med plaskdammen 20 meter från lekplatsen.

 image

2 thoughts on “Lekparkshäng

  1. Tack för tipset. Har provat att knyta snöre men det fungerar inte i alla fall :/

Lämna ett svar