Lillgrodan

Igår hade jag svårt att hålla mig för skratt när barnen tog sin middagslur.

I vanlig ordning låg Kevin i sin spjälsäng och Damien nattades i min säng… Och där får jag ligga kvar tills han sovit färdigt, för försöker jag ens kliva ur sängen så flyger han upp och börjar skrika.

När Damien sovit sisådär 20 minuter började han gnälla lite och satte sig upp. Jag låg kvar och sov räv och hoppades på att han skulle lägga sig ner igen, men istället kröp han iväg till ens kanten av sängen. Jag låg och halvblundade för att se vad han tänkte göra. Skulle han komma tillbaka, krypa ner från sängen eller lägga sig där och sova ?

Ingetdera visade det sig…

Damien satte sig på huk som när man leker små grodorna. Alltså med händerna på marken framför sig och böjda ben, som redo för att hoppa. Då hör jag hur han börjar stånka och stöna och rätt vad det är så brakar det till i blöjan. Han fortsätter att klämma och stånka lite till innan han kröp tillbaka under täcket bredvid mig och somnade om.

Hahaha!

I normala fall hade jag ju bytt blöjan på honom, men dels så somnade han om direkt och skulle inte så ha gjort om jag började byta blöja och dels låg Kevin och sov bredvid skötbordet, så då hade ju han vaknat på kuppen också.

En halvtimme senare vaknade dock Damien till så då fick han sig en torr och ren blöja till slut 🙂

Lämna ett svar