Stormberg

Hos Norska Stormberg finns främst friluftskläder och ytterkläder till väldigt bra priser. Speciellt ull underställ som jag har sökt med ljus och lykta för att hitta till vettiga priser. Dock har dom endast storlekar från 1 år, vilket motsvara ungefär storlek 86 enligt deras egen storleksguide. Efter att ha lagt en beställning, främst underställ, så kan jag konstatera att det stämmer. På vissa plagg…
Ett underställ i polyester som jag köpte stod det att det var litet i storleken och att man skulle välja en storlek större. Eftersom att mina pojkar har storlek 80 tyckte jag att detta var perfekt. Vid jämförelse mot andra plagg i storlek 86 så var det just det här understället som mest motsvarande storlek 86. Ullunderstället jag köpt var någon centimeter längre.

Dom har har dock 100 dagars full returrätt, dock kostar returen 59 kr i porto (returfrakten är gratis om det handlar om reklamation). Man får till och med nyttja öppet köp efter att varan är använd! Dock mot prisreducering.
Dom har alltid fri frakt och det tillkommer inga andra kostnader (som tull eller importmoms). Dessutom är dom klimatsmarta och 1% av försäljningen går till välgörande ändamål.

För 4 st 2 delade underställ, 4 mössor, 6 par strumpor och 2 fuskhalsar fick jag betala 1.374 kr. Alltså 687 kr per barn. Det är helst klart ett vettigt pris om man söker nytt.


http://www.stormberg.com/se

Kommentera