Mama Bee

Jag hade ett stort brev att hämta ut på posten idag. Trodde att det var den där skötväskan jag vunnit från Vi Föräldrar, men paketet var förvånansvärt litet för att innehålla en skötväska.

Döm om min överraskade förvåning när jag öppnar det gröna vadderade kuvertet och hittar följande;

bellybutter

Det var min kära kusin, som också väntar smått, som hade skickat en gratulation och en present. 😀

Tack så hemskt mycket!! Jag lär nog behöva något för den växande magen 🙂 Den ska provas ikväll efter badet…

Och på tal om växande mage… idag har jag inte känt bäbisarna alls 🙁 Dom brukar leva rövare där inne, men idag har det varit helt stilla, så jag är så klart jätteorolig. Tänk om något hänt med tvillingarna?
För några dagar sedan började jag känna typ som magknip vid troskanten direkt under naveln och jag har sökt efter detta symptom på internet, men inte hittat något om just den här smärtan och placeringen. Dessutom har jag typ som ryckningar i livmodertappen, vilket också började för några dagar sedan.

Att magen knappt växt alls de senaste tre veckorna gör ju inte oron mindre heller direkt. Visst ska jag väl vara glad att magen är så pass liten som den är, men det är ju hemskt oroande. Speciellt med smärtor som inte verkar höra till och att jag inte känner några rörelser alls.

Om man ändå kunde få bekräftat med ett ultraljud att allt är som det ska. Men det dröjer ända till i mitten av juni innan det är dags för nästa UL 🙁

Lämna ett svar