Många bollar i luften

Tyckte man att man hade mycket att göra för några månader sedan, så är det inget emot nu 😛

Senast i våras kändes det som att man aldrig hade tid för nåt. Barn, hushåll, jobb, hobby. Det var liksom alltid nåt som skulle göras. Så köpte jag då hus och har helt plötsligt två hem att ta hand om, varav ena har varit ett renoveringsprojekt i över en månads tid. Dessutom finns det något annat som denna mamma försöker avsätta all tid hon kan till också 😉

Det är ju tur att man är ledig från jobbet lite mer nu under sommaren, annars vette sjutton hur lång tid allt skulle tagit.
Att barnen nu kan springa in och ut hur dom vill har ju också underlättat då dom kan roa sig själva rätt mycket. En barnpool med vatten så håller dom sig sysselsatta länge 🙂 Visst blir det bråk till tusen hela tiden, men det är ju lättare att sära på dom nu i alla fall.

Nu är renoveringen i alla fall färdig och vi är redo att packa och flytta. Trollen har nog dock lite svårt att fatta begreppet att flytta. Vi har ju varit i huset om dagarna och kvällar och nätter har vi varit i lägenheten, så för dom verkar det som att det är så det ska vara. Jag försöker att förbereda och förklara att vi ska flytta alla våra saker till huset och att något annat barn ska få bo i deras rum istället, men huset verkar mest vara som en lekpark eller nåt för dom. Nåt man besöker på dagarna för att sen åka hem.

Grabbarna verkar i alla fall helnöjda med sitt stora rum, och dom har nu ännu mer yta att stöka till på 😆

Kommentera