Midsommarlek

Så har midsommar passerat och halva sommaren med det. Ja, det känns ju så i alla fall, även om den bästa delen av sommaren (förhoppningsvis) ligger framför oss 🙂

Jag kan inte minnas sist som jag spenderade midsommar på hemorten. Jag har haft som tradition att åka och hälsa på mina syskon och fira midsommar med dom, men i år förläggs den resan i Juli istället. Så vi fick hitta på nåt annat helt enkelt.

Det finns ett offentligt kulturområde i närheten med stora grönytor, lekpark, caféer och på sommaren har dom även lite djur i inhägnader här och var. Dom brukar även ha lite olika jippon där, och varje midsommar även ett midsommarfirande. Så jag tyckte vi kunde ge det ett försök.

Midsommarfirandet var totalt ointressant för grabbarna 😆

 

Det blev mest att vi lekte i den stora lekparken.

Klätterapan Damien stormtrivs på den här klätterställningen då det ger utlopp för hans akrobatiska övningar och ger honom en liten utmaning.

Kevin föredrar lite simplare saker där han får använda fantasin hellre än styrkan.

Det blev även lite besök hos djuren och en glass i gräset innan vi for hemåt igen. Grabbarna var väldigt nöjda med dagen, även om det inte blev något midsommarfirande, och det är det viktiga 🙂

Kommentera