Mina fina små flickor

Igår kväll kom min kära syster med dotter hit från långväga avstånd. Lillsnuppan, 5½ år, sprang hela vägen från parkeringen, utan att vänta på mamma som packade ur bilen, och slängde sig runt armarna på mig. Mosters lilla älskling!! 😀

På lördag ska pojkarna ha namnkalas, och syster ska hjälpa mig att förbereda. Främst då baka tårtan vilket hon är superduktig på. Men lite barnvakt kommer hon att få vara också, såklart 😛 Efter 9 målet om en stund, så blir det jag som åker iväg utan pojkarna för allra första gången. Även om det nu bara blir en liten sväng på ICA. Men det ska bli skönt att kunna handla mer än en kasse i taget och att även kunna shoppa lite mer skrymmande saker. Som toapapper och en kartong blöjor.

Undra om hon är lika bäbissugen efter att ha två småtroll som vill ha uppmärksamhet samtidigt och som verkar känna av när man börjar med något annat, som att diska, och skriker iskallt mord. 😛
Men det är väl som när man ska lämna bilen på verkstan. Även om den beter sig, eller låter, jätteunderligt, så gör det inte det när man ska visa det för mekanikern.

Efter 12 målet ska vi ta oss en sväng till det närliggande shoppingcentrat. Känns lite onödigt att behöva ta två bilar, då vi teoretiskt sett får plats i en. Men med två bilstolar bak, ena barnvagnssitsen i passagerarsätet och resten av vagnen som  tar upp hela bagaget, så finns det inte utrymme varken för shopping eller fler människor i bilen. Men nu har vi ju i alla fall en hel bil att lasta full med shopping om vi så önskar 🙂

Jag tar med mig en tetra ersättning åt pojkarna så att dom kan äta 15 målet i shoppingcentrat, så då får vi lite mer shoppingtid innan jag måste vara tillbaka hemma. Den här gången får jag inte glömma amningsinlägg bara. Var på shoppingcentrat förra helgen också med en vän och BH’n var sjöblöt när jag kom hem eftersom att jag även då hoppat över amningen och enbart gett ersättning. Det var första gången pojkarna ”åt ute” 🙂

Visserligen är det inte jag som ska shoppa så mycket utan det är syrran som separerat som behöver lite prylar. Men det lär nog slinka med någon lite påse till mig också 😀

Nä, nu har syrran vaknat så jag ska vara lite social med henne en stund innan volymen på grabbarna ökar för att meddelade att det är dags för mat.

One thought on “Mina fina små flickor

Lämna ett svar