Mycket nu!

Det känns som att jag har sisådär 24 timmar för lite på ett dygn!
Mellan 05 och 18 är det 90% troll som gäller. Då är det ungefär så här det går till:

 

 

De övriga 10 procenten är det tvätt, matlagning och städning… och så lite egentid framför datorn med att blogga, kolla mail och facebook.Mellan 18 och 22-23 är det egentid innan jag tvärslocknar i sängen till nåt avsnitt av någon TV serie. Men egentid är inte ett långt bad och en god bok inte. Nej, det är mer hushållsarbete, försäljningspyssel, jobb och så lite annat surfande som Tradera, Ebay, Amazon, bloggen… och Facebook. Det får man inte glömma! 🙂 Det är typ den enda kontakten man har med omvärlden känns det som.

Vissa dagar känns det som att jag nästan sliter med hår för att hinna med mig och jag tänker att jag tagit mig vatten över huvudet med alla åtaganden utöver barnen.

För att försöka optimera min tid håller jag därför nu på att samla alla spridda skurar.
Försäljningen av napphållarna håller jag på att flytta till Facebook och grabbarnas urväxta kläder likaså. Då sparar jag ju lite tid i alla fall i och med att jag slipper lägga in och uppdatera annonser överallt.

Nu ska jag trycka in en nappflaska i trollens små sovande munnar innan jag själv dyker ner i sängen. Jo, jag smygmatar dom i sömnen – då är det störst chans att dom sover ända till morgonkvisten sen, vilket gör att jag får en ostörd nattsömn 🙂

Lämna ett svar