Number of the Beast

Idag visade vågen 66.6 kg. (666… Spookey!) På ca 8 veckor har jag då alltså gått upp 7.6 kg om min våg stämmer överens med MVCs. Sedan den senaste vägningen hemma, för 10 dagar sedan, så har jag gått upp 1.8 kg. Ändå tycker jag inte att magen växer något! Inte de senaste veckorna i alla fall. Jag har ju visserligen märkt att jag blivit rätt rund i ansiktet den senaste veckan, så viktökningen kanske satt sig på hullet istället 🙁 Suck… mer att försöka bli av med efter förlossningen. Tycker det är tillräckligt jobbigt med viktnedgång som det är. Men jag har ju mig själv att skylla. Det har blivit en del gotta de senaste veckorna…

mage23_5
Vecka 23+5

2 thoughts on “Number of the Beast

  1. Hoppas du inte tar det här fel. Men tycker din mage växer i superfart. Och det är ju egentligen inte så konstigt då det är två små liv där inne 🙂
    Har du tur faller vikten bort av sig själv efter förlossningen, för många gör den det. Speciellt om du planerar att amma.
    Nä jag tror du är lite hemmablind för nog växer magen allt 🙂

    1. Haha. Nä, inte alls. Tyckte den växte massor i början, men att det nu ”stått still” i ett par veckor.

Lämna ett svar