Om jag fick välja…

I fredags fick jag ju min första ”babygåva”, även om den nu var till mig.

Jag har ju tidigare skrivit ner lite tankar om Babyshower och Dop, men jag tänkte att jag skulle skriva lite mer personligt idag om just gåvor och presenter.

Jag är ju väldigt petig med saker och ting och vill ha allt på mitt sätt. Speciellt när det kommer till design och organisering. När man får gåvor ska man ju tacka och ta emot, men jag tänkte ändå jag skulle ge en liten hint till dig som planerat att köpa något till tvillingarna.

Jag är inte mycket för färger så jag vore tacksam om kläder och accessoarer är så neutrala som möjligt. Vitt, svart och gråskala fungerar. Tänk punkrock typ. Vad som helst ur Lundmyr of Swedens svarta serie fungerar utmärkt och vill gärna ha 😉

Så finns det såklart saker man behöver också…

Blöjor går ju alltid åt, likaså tvättlappar, så sånt tas tacksamt emot även om det kanske inte är det roligaste att ge bort 🙂

Annat som jag kommer att behöva införskaffa, förutom möbler, är;

  • Febertermometer för örat
  • Babyvakt Topcom babytalker 3600 eller Philips Babysitter SCD505
  • Badstöd (sån där som man har i badkaret)
  • Bärsele Baby Björn One
  • Skötväska
  • Skötbädd
  • Åkpåsar 2 st
  • Babysitter Baby Björn Balance soft eller Chicco Chick to Chick
  • Sängkläder till spjälsängarna

Ja, det är ju massor mer av saker jag kommer att behöva, men det här är sånt jag vet på rak arm att jag kommer att införskaffa i vilket fall som helst 🙂

Lämna ett svar