Plask i solen

Nu, i slutet på sommaren och när semestrarna är slut, så har sommarvärmen kommit.

Igår var vi och hälsade på hemma hos neokompisar med tvillingtjejer. Det var nog runt mars vi träffades sist. Livet kommer liksom emellan så träffarna drar ut på tiden. Det är sjukdomar på 6 barn sammanlagt, semesterplaner, jobb och andra förpliktelser så det är svårt att hitta tillfällen som passar båda familjerna. Men igår fick vi då alltså till en träff.

Det andra tvillingparet är enäggstvillingar och jag kan inte se skillnad på dom, så vid varje besök memorerar jag vem som har vilka kläder så att jag säger rätt namn. Men nu var det nakenbad som gällde. Hur gör man då?! Det fick bli ”tjejerna” och ”gumman”, helt enkelt.

image

Flickorna föddes dagen efter pojkarna. På grund av sjukdom kunde dom inte delta på pojkarnas kalas, så vi hade ett eget litet kalas med glass, korv med bröd och så hade jag sparat tre giftbags från kalaset… Och så flickornas paket då förståss 🙂 Alla hade en helt fantastisk dag och det blir mycket protester när det blev dags att åka hem. Det tror jag det… Springa omkring näck på gräsmattan, bada pool, palla bär och leka med flickorna och deras saker. Förhoppningsvis kan vi hitta tillfälle att träffas snart igen.

image

Lämna ett svar