Rumsplanering

Okej. Det är ett tag kvar till nedkomsten… eller ankomsten. Vad säger man?

Jag har ju ett stort kontroll – & organiseringsbehov och ni som känner mig tycker säkert inte att det här är konstigt alls.

Jag bor redan i tre rum och kök, så tvillingarna får ju redan från första dagen sitt eget rum. Men det är klart… visst svider det lite att ge upp sitt data/gästrum. Jag måste ju på något sätt hitta plats för allt skrot som finns i det rummet redan. Men tvillingarna är såklart viktigare, så även om omflyttning av allt dessa inte blir som jag önskar då jag får placera alla sakerna i rum där jag själv inte tycker dom hör hemma, så är det ju en självklarhet att det ska göras.

Men first thing’s first, som man brukar säga. Först är det då planeringen av tvillingarnas rum. Det är en sak att tänka och föreställa sig hur det kommer att se ut, en annan hur det ter sig i verkligheten, och jag är ju som sagt lite av ett kontrollfreak och det är viktigt för mig att saker och ting är och blir som jag vill ha dom. Så istället för att fantisera hur det skulle se ut, så vill jag ha så bra visualisering som möjligt och har nu fått fram ett resultat som jag är nöjd med.

Slutsumman av det här hamnar då på 8.604 kr. Det måste jag väl ändå säga är överenskomligt med tanke på att det är två och att det då är dubbla uppsättningar av flera saker. Sen har ju visserligen barnmorskan på SMVC sagt åt mig att inte köpa dubbelt av något till en början. Men jag ser det som så att det ska ju ändå göras förr eller senare och om jag väntar kanske jag inte kan få tag på lika uppsättningar.

Varför en soffa, kanske många undrar över. Ja… helt okej med att släppa gästrummet är jag inte och med tanke på att mina syskon bor väldigt långt ifrån mig, så känner jag ett behov att ha en bäddsoffa i alla fall. Visst kan dom säkert acceptera en luftmadrass eller att sova på soffan i vardagsrummet. Men nja… det känns inte rätt. Det är väl säkert inte nån höjdare att sova på en bäddsoffa heller, men då har dom möjligheten att stänga om sig och inga madrasser och/eller sängkläder är i vägen i resten av lägenheten och ”stör” mitt sinne. För jo… det gör det när saker och ting inte är där dom ska. Och en madrass mitt på golvet eller massa sängkläder i soffan. Det hör liksom inte dit 😛

Jag vet… jag är superknäpp. Hahaha. 😀

One thought on “Rumsplanering

Lämna ett svar