Så lustigt det kan bli

I början på bloggen så berättade jag att två kusiner väntade barn samtidigt som mig. Ena kläckte 3 dagar före mig, den 18 juli. Den andre i oktober. Så skoj ändå att ha fyra födslar i släkten samma år. Det är ju lite lustigt ändå hur vi alla tre, varav i alla fall två helt oplanerat, kusiner får barn så tätt.

Nu, två år senare – give or take – så får jag besked om att min äldsta bror, också oplanerat, väntar på en liten son som storken ska komma med.
Häromdagen fick jag även veta att min styvsyster också väntar smått igen.

Nu till det rätt otroliga… Båda två är lika långt gångna, med 3 dagars mellanrum. Men det är inte det som är lustigt, det lustiga är att båda har BF i juli. 17:e och 20:e för att vara exakt.

Med två års mellanrum blir det alltså 2 julikullar i släkten. Om barnen föds som beräknat så blir det födelsedagsfirande en hel vecka i sträck nästan… 17, 18, 20 och 21.

Så lustigt det kan bli 😀

Lämna ett svar