Samma fast tvärtom

Idag var det Kevin som var hysterisk vid läggdags och inte alls ville sova. Det är inte ofta det händer kan jag säga. Han brukar snabbt vända sig om med tutten och snutten och somna, eller ligga och filosofera för sig själv tills att han somnar. Men inte denna kväll inte!
Damien, däremot, tog brorsans roll och somnade nästan på en gång. En omläggning behövdes, men sen sov han.
Då fick jag ta upp Kevin och gå och natta honom i min säng. Men det var inte alls läggdags enligt honom. Bök och stök, hitta några fler nappar att leka med och till slut skrika tokfan medan han snurrade runt i sängen ett par gånger tills att han äntligen blev tyst. Sen somnade han in medan jag killade honom under foten.

sova_mammas_sang

Idag har Damien upptäckt två nya saker…

1. Solkatt. Vad roligt jag hade åt det lilla trollet som såg en fläck av solen på golven och försökte ta den, men varje gång han böjde sig ner så skuggade han för solen och fläcken försvann. Då böjde han sig ner för att titta under byrån var solen tagit vägen. Och så där höll det på ett bra tag. Hahaha.

2. Att man kan gå med gåvagnen. Leka med panelen på gåvagnen har grabbarna gjort sedan dom fick den, och att krypandes skjuta omkring på den i vardagsrummet har dom gjort en längre tid. Men idag tog Damien en promenad med vagnen. Man blir ju stolt att man nästan spricker när dom lyckas lista ut saker helt på egen hand. 😀

gavagn

Flera gånger under dagen reste han sig och tog tag i gåvagnens handtag och så gick han bra många steg innan något var i vägen eller det var nåt annat som var mer intressant. Det dröjer nog inte länge innan dom tultar omkring helt av sig själva här hemma. 🙂

Lämna ett svar