Sängboende

Jag fick ett mail av Bredbandsbolaget, som är min internetleverantör

Som tack för att du är kund vill vi därför ge dig en gåva som kan fylla din höst med extra trevliga upplevelser.
Välj mellan digital morgontidning, digitala magasin, träning, rabatt på solresa eller massor av tv.

Vilket passande kanonerbjudande! Två helt gratis månader av fler TV kanaler från Magine!! Visserligen via internet, men ändå… det spelar ju ingen roll. Jag har ju redan datorn uppkopplad till TV’n…

Nu kollar jag på Animal Planet och Nat Geo Wild dygnet runt 😀  Ja, eller när det är matdags på nätterna. Men på dagarna är någon av dessa kanaler på mest hela tiden. Det är dom enda kanaler jag saknar från mitt utbud. Hade Magine haft lite fler dokumentärkanaler i sitt utbud så hade jag nog satsat på ett fortsatt abonnemang efter de 2 månaderna. 99 kr per månad hade det ju helt klart varit värt då! Djurkanalerna sänder mycket repriser, och det känns inte riktigt som att jag vill betala för att mest repriser.

Jag bor ju mest i sängen nu känns det som. Har ju trollungarna bredvid mig i min säng och dom är mer och mer vakna. Mest grinvakna, men ändå. Grinvakna är då alltså när dom inte riktigt kan komma till ro och sova, fastän dom är jättetrötta. Så fort jag kliver ur sängen så börjar nån av dom att skrika – eller båda två!
Men så fort jag är tillbaka i sängen så blir det tyst! Att så små barn redan kan vara mammiga hade jag ingen aning om.

Men då och då så sover dom faktiskt och nån liten stund om dagen får jag för mig själv. Men när den stunden infaller kan jag aldrig vara säker på. Efter varje gång dom somnat undrar jag om det är den gången som dom kommer att sova gott ett tag eller om dom vaknar snart igen. För med två små är chansen rätt stor att det är nån som inte vill sova mål till mål, så att säga. Det låter nog värre än vad det är. Det blir ju lite mys och nakenfistid emellan också, men alltså när dom somnat – om dom då alltså sover tills det är matdags nästa gång.

Ibland får man helt enkelt chansa. Igår gjorde jag det och det visade sig att Damien var grinvaken och mammig. Det här blev resultatet…

badforsok

Lämna ett svar