Sista helgen i April

Förra helgen fick vi finbesök av syrran och hennes jänta. Sist dom var när grabbarna fyllde 2, alltså nästan två år sedan! Så det var verkligen ett välkommet besök 🙂

Dom kom med tåget mitt på dagen på fredagen. Jag hade inte berättat för grabbarna att dom skulle komma, utan bara att vi skulle åka och titta på tåg. Det blev en rejäl överraskning kan jag säga. Barnen stod och bara stirrade och fattade ingenting. Sen var dom knäpptysta hela bilresan hem.

Det blev årets första grillning på eftermiddagen. Det finns en allmän grill vid lekplatsen utanför, så medan jag grillade så lekte syrran med ungarna.

På lördagen så blev det ett besök på lekland. Det är helt otroligt vilken styrka och vighet som Damien har. Det finns inga som helst hinder för honom. Han klättrade till och med upp på vulkanen utan några som helst handtag att sätta händer eller fötter på! Det blir nog parkour för honom när han blir äldre.

Efter ett kilo godis, typ, så blev det en enklare middag – Räkfrossa, vilket beställts av kusinen. Det har blivit ett standardinslag på deras besök här. Och så såg vi på Vaiana (och den har vi sett typ femtioelvagånger till sedan dess 😛 )

På söndagen var det hemgång för mina kära flickor, men vi hann med lite pysslande innan jag körde tillbaka dom till tåget. Vi målade med porslinspennor på muggar och glas och med textilpennor på disktrasor.

Helgen gick alldeles för fort och förhoppningsvis har dom möjlighet att stanna lite längre nästa gång 🙂

Kommentera