Skoj på stan

I helgen så var det ett tivoli i stan. Vädret var perfekt, så det var ingen tvekan om att vi skulle åka in på det. Eller jo, lite tvekan fann det. Två vilda barn i en stor folksamling, som dessutom inte tar ett ‘Nej’ särskilt bra. Men, jag tog med barnen och åkte iväg i alla fall.

Vi började med att kolla på smurfarna som intog scenen när vi kom. Det gick två låtar och sen var barnen less 😛 Då gick vi och köpte oss lite sockervadd och satte oss vid ån och myste ett tag i solen.

Barnen hittade några nyfikna änder som dom ville hälsa på.

Det var inte så mycket folk som jag trott, så det var knappt nån kö alls till karusellerna. Vissa satt det bara 3 personer i när åkturen startade, så det säger kanske en hel del hur pass lite folk det var. Det var lite svårt för barnen att förklara att dom färgglada staketen runt karusellerna inte var en klätterställning. Det gick heller inte att få dom att förstå att vissa karuseller bara är för stora barn. Att det kostade 40 kronor per barn och åktur så man inte kunde åka hur mycket man ville gick heller inte in.

Det blev lite bråk när vi skulle åka hem igen, men det var ju lördag så jag kunde muta med ett stopp på godisaffären, så då gick det bra 😛

Kommentera