Snö, snö och mera snö

Okej att man kanske föredrar snö framför slask på vintern, men det börjar gå till överdrift nu tycker jag.  Det snöar var och varannan dag och våren verkar hålla sig borta. I mars vill jag inte ha mer snö!

Men det positiva är ju att barnen i alla fall är nöjd med snön. Eller hur var det nu?

Det är gnälligt värre att behöva pulsa i snö för att ta sig till bilen på morgonen, och jisses om det skulle komma så mycket som en flinga på byxorna. Då är dom tydligen dygnblöta och går inte att ha på sig längre.

Om det snöar gnälls det över att snön kommer i ansiktet och dom verkar tro att jag på nåt magiskt sätt kan snäppa med fingrarna och få det att sluta snöa.

Är det dessutom kallt ute så blir gnället ännu värre!
Det konstiga är, om dom är ute och leker så kan dom rulla sig i snön och skratta och ha kul. Även om det är -20 ute så vill dom gå ut. Inte för att dom gärna vill stanna ute då, men ändå.

Idag har vi i alla fall fått ett efterlängtat vårväder med solsken och droppande från taket och grabbarna har lekt snällt med varandra ute utan gnäll. Det blev till och med teamwork när Kevin tappade sin stjärtlapp ner i ett stort hål vid altantrappan.

Kommentera