Tokiga troll

Woho!! I natt vaknade bara pojkarna en enda gång… och samtidigt också! 😀
Trots det, och trots att jag faktiskt somnade vid typ 21 tiden, så har jag haft noll energi idag. Kanske beror på morgonprommisen till ICA som jag gjorde? En nätt liten promenad på 1 timme, ej medräknat tiden för shoppingen.

Igår var jag inne i centrum för första gången på… 9 månader eller så. Min tremänning var i stan och visade upp sin nya flickvän och tog med oss ut på middag. När vi kom hem vid 17 tiden var Damien så trött att han inte ens vaknade när jag tog upp honom ur vagnen, eller klädde av honom kläderna, eller bytte blöja på honom. Det har aldrig hänt förr! Han brukar vara väldigt lättväckt.

Kevin var däremot inte lika trött, så han låg i min säng och lekte med mig ett tag. Eller mig, och mig… han lekte tittut med skärmsläckaren på datorn. Hahaha. Så jäkla gulligt det var att se. Han la sig platt på mage med ansiktet ner i täcket och så reste han överkroppen tvärt och kollade rakt in i skärmsläckaren. Så skrattade han och ner med ansiktet i täcket igen. Och så höll han på ett bra tag.

Idag lekte han däremot med mig. Kevin har nämligen kommit på att mamma har en näsa och det låter jätteroligt när mamma pratar när man håller i hennes näsa. Haha. Dom är ju för underbara mina små. Det är så fantastiskt att se dom utvecklas och hitta på nya saker.

Och på tal om nya saker, så har deras munnar blivit mer och mer aktiva. Eller fingrar, beroende på hur man ser på det. Båda är nämligen tokiga i att tugga på tvättlappar och att ha ett pekfinger i munnen. Inte nödvändigtvis samtidigt dock.

Man har då bra tokiga barn 😀

One thought on “Tokiga troll

Lämna ett svar