Trröttt

Hur kan jag vara så trött hela tiden??!

Pojkarna somnar mellan 16-17 nångång normalt sett. Sen brukar dom vakna till runt 20-21 och vilja ha mat. Efter det är jag inte vaken många minuter inte. Dom vaknar igen runt 01-02 för mat, vatten eller nappen, och så runt 05-06 vaknar dom och vill upp. Så jag sover ju typ 8-9 timmar. Visserligen med avbrott, men ändå…
Ändå känner jag mig som en zombie för det mesta och gäspar hela dagarna.
Nu är klockan några minuter över 20 och det känns som om jag kan somna där jag sitter. 🙁

Ja, något längre inlägg orkar jag inte med idag, utan avslutar med att tipsa om att det nu finns namnarmband / namntagar att beställa (Det finns ju sedan tidigare även armband utan tryck). Det finns 17 olika färger att välja mellan för tillfället och jag ska försöka få upp dom alla under morgondagen.

Det finns även en ny självlysande napphållare. Självklart har jag ju dessa själv också på napparna i sängen. Sååå mycket det underlättar när någon grabb vaknar på natten och vill ha nappen. Inget mer leta sig fram i mörkret med händerna medan hans skrik hinner väcka brorsan. Jag ”laddar” napphållarna med en UV lampa innan läggdags, men det går även att lägga dom i solljus eller under en lampa.

Lämna ett svar