Typiskt

Efter att ha jollrat och snackat lite med varandra så somnade pojkarna relativt snabbt efter läggning. Det är startskottet för mammas egentid 😀

Idag blev det till att göra några napphållare åt några andra tvillingpojkar. Jag måste ju få säga att jag faktiskt blev väldigt nöjd med resultatet av det specialbeställda trycket som skulle vara ”rockigt”.

namn_napphallare(För den som är intresserad… kolla in Napphållare by Twinmom på Facebook ).

Innan jag sedan skulle till och sätta mig och jobba lite så gick jag in till grabbarna för att kolla till dom. Två snarkande små troll låg där i varsin säng och fläkte ut sig. Jag gick fram till Kevin för att ta på honom täcket, som han fortare än kvickt sparkar av sig när han är vaken.
När jag tittade bort mot Damien ser jag att även han sparkat av sig täcket, och även kastat ner alla nallar, snuttefilten och kudden på golvet. Jag plockade upp alla sakerna och la tillbaka dom i Damiens säng och börjar sedan lägga täcket över honom. Då känner jag en välbekant doft och kikar in i blöjan. Suck! Nummer två 🙁
Det kan han ju inte ligga med i blöjan hela natten! Det var ju bara till att försöka lyfta honom så försiktigt som möjligt och lägga honom på skötbordet bredvid sängen. Men det var ingen höjdare! Han ville inte alls bli väckt för att få en torr och ren blöja. Där låg han och tröttgrinade irriterat medan jag försökte byta blöja så snabbt som möjligt för att han inte skulle hinna väcka Kevin. Men det fick jag inget för… Rätt var det är så hör jag Kevins joller och där stod han i spjälsängen och kollade efter vad som pågick.

Ett barn i taget…

Jag vyssjade Damien i min famn för att få honom att sluta gråta och somna om. Men han ville inte alls ligga i mammas famn inte! Och nappen tar han ju inte heller, så det är ju lönlöst att ens försöka. Nappen är inget annat än en bitleksak för Damien. Och vatten måste jag reglera intaget på, eller all vätska egentligen. Han får inte dricka mer än 1 liter per dygn, vilket är en halvliter mindre än vad han normalt sett sätter i sig. Så det var bara att ge nattvällingen och hoppas på att det inte blir något nattvaknande. Efter att ha gett både Damien och Kevin en varsin flaska så slockande dom båda igen.

Nu blir det ett nytt försök med egentid för mamma 😀

Lämna ett svar