Uppblåst

Usch vad jag känner mig uppblåst! Minsta lilla jag äter så känns det som att magen ska spricka. Till och med en liten Felix paj känns som att man tryckt i sig en hel pizza. Så nu blir det mer småätande än vanligt, för hungrig är jag mest hela tiden ändå, trots att magen känns stor som ett hus och helt uppblåst. Vill ju inte gå upp massa onödig vikt som jag måste blir av med sen, så småätandet är väl inte det bästa, även om jag nu äter mycket frukt och grönsaker. Men vad gör man?! Jag kan ju inte låta bli att äta direkt och vid större ansträngningar så känns magen konstigt och det gör lite småont både i ligamenten och typ i livmodern, så att röra på sig för att jobba bort dom extra kalorierna känns inte direkt som ett alternativ det heller.

Idag har bröstvårtorna börjat klia satan också. Undra om det är växtvärk eller nåt? Har ju skrivit förut om att rygg och rumpa kliat, men nu är det som sagt ytterligare något som börjat klia 🙁
Har inte märkt av någon storleksförändring än på brösten och använder samma BH’ar som jag alltid gjort. Ja, eller alla kläder jag använder är från samma garderob jag alltid haft. Har inte behövt köpa några mammakläder alls, och nu börjar det ju bli varmare ute och snart kan man förhoppningsvis börja använda klänningar och shorts, och det har jag mycket elastiskt av, så har jag riktig tur behöver jag inte köpa några mammakläder alls. Men det är väl kanske att hoppas för mycket?! Magen kommer ju att växa sig enorm innan det är färdigt, så det kanske blir svårt att hitta något i garderoben som täcker magen. För jag ju inte gå med den bar jämt och ständigt. Eller? Hahahaha.

Lämna ett svar