Vårpjuck

Förra helgen köpte jag nya vårskor åt grabbarna. Det är supersvårt att hitta skor åt deras små tjockfötter, men faktiskt så satt dessa jättebra och var enkla att ta på.

Häromdagen höll dom på att leka i hallen medan jag pysslade i köket och rätt var det var så kom Kevin gåendes med mössa… och sina nya skor som han fått på sig helt själv! 😀

imageSen gick han med dessa på sig hela kvällen 😛

Jag kan verkligen rekommendera dessa som jag köpt på Skopunkten för 199 kr /st (art. nr 289889). Fast med deras stående erbjudande så får man ju halva priset på ett par när man köper två, så dryga 300 kr för båda blev det. Dom finns även i rosa om man hellre vill ha det. Storlek 22 har innermått 14,5 cm, så det stämmer ju rätt bra då med måttabellen att fötterna ska vara 13,2-13,7 för storlek 22 då grabbarnas fötter är 13 cm och skorna är lite för stora nu så att dom förhoppningsvis ska passa till i vår.
Personligen föredrar jag dragkedja framför kardborre då kardborre har förmågan att dra till sig gräs och annat skräp så det till slut är svårt att stänga och fästa. Men nackdelen är ju istället att barnen har svårare att använda dragkedja. Fast i den här åldern lär dom ju inte använda varken det ena eller det tredje.

Lämna ett svar