Vinterfynd

Eller nja… fynd och fynd kan jag väl inte kalla det.

Alla kläder jag köpt och fått har varit bodys, byxor och pyamaser och nu börjar det ju bli kylslaget ute och alltså dags att tänka på vinterkläder. Inte för att vi kommer att vara ute och leka direkt, men till och från bilen och BVC måste vi ju ta oss i alla fall.

Att gå i affärer är ju inte direkt att tänka på just nu. Grabbarna vill ju ha mat var 3:e timme och jag har ingen lust att krångla med det i något ammningsrum i varuhuset. Båda vill ju liksom ha mat samtidigt, och det blir lite svårt då när man inte har något direkt utrymme för att dubbelamma eller dubbelflaska. En snabbis är det enda som fungerar just nu, så att vi är tillbaka hemma till nästa måltid.

Jag själv handlar mycket av mina kläder på Ellos Outlet. Nu shoppar jag ju knappt kläder ens, för jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt, men de gånger jag gör det, så blir det oftast via den sajten. Jag brukar kunna få runt 10-15 plagg för ca femhundringen.

Egentligen hade jag velat shoppa vinterkläder till grabbarna när jag var på Gekås, men det var ju jättesvårt att förutspå storlek, så det kändes inte så vettigt. Nu är det lite lättare i och med att dom är födda, men det är långt ifrån enkelt ändå. Jag vill ju att dom ska kunna ha plaggen hela vintern och det ju ett halvår i alla fall och mycket kan ju hända med små bäbiskroppar under den tiden.

Nu har dom storlek 50, så jag valde att köpa vinteroverallen, som är som en åkpåse, i storlek 67/74. Det gör ju inget om den är alldeles för stor just nu. Men är den för liten blir det mer besvärligt.
Som höstplagg köpte jag en lurvig overall i storlek 56. Jag köpte även en fleeceoverall i storlek 68, som förhoppningsvis fungerar som vårplagg och som mysplagg i vinter. För extremt kalla vinterdagar så kan det vara bra att ha något lite varmare att ta på barnen också när man ska ut. Bara ett bomulls set under vinteroverallen kan ju bli lite kallt annars.
Dom här tre uppsättningarna, två av varje så klart, kostade 1.346 kr. Men så hade jag ett erbjudande på 300 kr rabatt, så lite fynd blev det även om det var dyrt ändå.

vinterklader

Men jag var faktiskt på H&M och köpte en liten lurvig vintermössa åt dom också. Det hade dom inte någon på Ellos som jag var nöjd med.

Damien
Damien
Kevin
Kevin

Lämna ett svar