Vision

Det var länge sen jag tog en tupplur mitt på dagen, men idag slocknade jag rejält runt 13 och vaknade nyligen, 3 timmar senare, till. Man känner sig lite groggy efter att ha sovit på dagen, men oj vad skönt det är 🙂

Var uppe nästan till midnatt igår, och det är verkligen en ovanlighet för mig. Jag har normalt sett däckat runt 20-21 på kvällen. Men jag hittade ett spel på internet och kunde inte lägga ifrån mig det…

Jag låg där i sängen, klarvaken, trots den sena timmen, och tänkte för mig själv att; Jaha… det är det här som väntar mig framöver. Sängliggandes med en laptop på magen för att kommunicera med världen.

Inte för att jag, än, är speciellt stor, men jag förbereder mig på att jag kommer att se ut som en gravid flodhäst runt Juli och att i Augusti ha schå att ens ta mig till toaletten på egen hand. Jag är ju rätt liten i storlek som det är, och med två bäbisar som växer där inne, så lär ju proportionerna se väldigt lustiga ut ju längre in i graviditeten jag kommer.

På tal om magen, så hittade jag en rolig t-shirt. Lite dyr, med tanke på att man får betala tull och moms i Sverige, och att det är väldigt begränsat med användningstillfälle, men ändå… vill ha!!

etsy

Lämna ett svar