Woho, äntligen!!

Äntligen!! Nu har vi fått komma hem på vår första dagpermis!! 😀

Går det bra och pojkarna äter som dom ska medan dom är hemma så får vi åka hem regelbundet på dagpermisar. Såå skönt att få vara i hemmets lugna vrå och gosa med oss själva.

Första målet gick hyffsat bra. Damien slurpade i sig snabbt medans Kevin tog sin lilla tid på sig och fick i sig nästan allt. Men jag är glad för att han fick i sig nåt alls! Han har ju inte sond nu när vi är hemma så jag kan ju inte ”tvångsmata” honom längre om han inte orkar äta.

Det var lite pyssel att få in dom i bilstolarna och en V50 är inte direkt lämpad för en småbarnsfamilj. Det är tur att man är liten så att man har sätet långt fram, annars hade det inte fungerat. Och vagnen.. ha, det finns knappt utrymme för en sits i bagaget, vilket dom använder nu när dom är så små, så det blir en utmaning sen när man ska ha med sig två sitsar!

Men nu glädjer vi oss åt det stora framsteget och håller tummarna för att det fortsätter i rask takt så att vi får börja med nattpermisar snart.

Damien
Damien
Kevin
Kevin

One thought on “Woho, äntligen!!

  1. Härligt:-D
    (Kanske kan du ha en sits (fastspänd med hjälp av bältet) i framsätet sen, eller i mitten därbak, så kan resten av vagnen vara i bagageutrymmet?)

Lämna ett svar