Artikeln

Drygt två veckor efter att jag fick reda på att jag var gravid fick jag en förfrågan av Vi Föräldrar. Dom ville följa mig under graviditeten och göra ett reportage, något jag tackade ja till. Det tog sin lilla tid, men idag kommer tidningen ut med det reportaget. Som jag uppfattat det så är det i tidningen Vi föräldrar Gravid 2/2014 som artikeln finns att läsa.

Jag har tidigare fått både utkast och det färdiga reportaget och påpekat vissa sakfel, men det verkade inte riktigt som att det var viktigt att ändra detta, så då gör jag det här helt enkelt 🙂

Utebliven mens och trötthet kopplade jag inte ihop med att jag var utbränd, utan med de andra besvären jag haft en längre tid, vilket var orsaken att jag sökte mig till sjukhuset över huvud taget. I samband med det läkarbesöket tog dom även cellprov. Så det var alltså inte bara under ett rutinmässigt cellprov som graviditeten upptäcktes.

Jag hade heller inte urinvägsinfektion när pojkarna föddes. UVI hade jag i mars då jag fick en pencillinkur och sedan igen i maj, då jag blev inlagd på dropp och sedan sjukskriven en månad.

Foto: Maria Östborg
Foto: Maria Östborg

3 thoughts on “Artikeln

  1. Hej, ramlade in här av ”misstag” eller som jag tror, man hittar rätt när man söker. Måste säga att jag tycker att du är väldigt duktig på att skriva. Du har en mycket bra berättar röst. Grattis till pojkarna, du verkar göra ett fantastiskt jobb.

Lämna ett svar