Atcho!

Ja, så var den tiden kommen. Pojkarna har fått sin första förkylning och deras små näsor rinner så dom har två små vattenfall vid vardera näsborre mest hela tiden. Stackare! Det gör så ont i mammahjärtat av att höra dom kämpa med andningen. Speciellt jobbigt är det ju att äta, dricka och sova… dom vitala sakerna som behövs för ett snabbt tillfrisknande.

Efter att vi kom hem från sjukhuset igår var allt upp å ner och jag hade supergriniga pojkar hela dagen och hela kvällen. Inte så konstigt när dom blev störda i sina rutiner. Frukost en timme tidigare än vanligt och ingen frukostvila på det. Dom somnade till ett par gånger när vi var iväg, men blev ju väckta efter några minuter och vem blir inte grinig av det, liksom?

Natten blev inte mycket bättre den. Men å andra sidan så har ju Damien sovit väldigt dåligt i en veckas tid nu ungefär, med mycket vaknande och gnällande. Nu var det istället båda som väckte mamma var å varannan timme hela natten och skrek och grinade hejdlöst. Känner mig helt slut!! Med tanke på att deras förkylning blivit värre sedan gårdagen så lär ju inte den här natten bli något bättre den 🙁

Nä, ner i säng med mig nu medan pojkarna sover och hoppas på att dom åtminstone sover några timmar innan första vaket.

4 thoughts on “Atcho!

  1. Har du provat att skölja ur näsorna med näsdroppar och nässug? Mina grabbar var visserligen täppta i näsan men det gjorde underverk innan läggdags.

    1. Jag har Näsfrida, sug och Renässans spray. Det är inte täppt. Det rinner som ett vattenfall och hur mycket man än tar bort så tar det bara några minuter så är det fullt igen. Men det är klart snor än så länge i alla fall, så det är bra.

  2. Ett annat tips (som du kanske redan provat) är att höja huvudmännen när de sover t.ex. genom att lägga en kudde el. liknande under madrassen alternativt palla upp med telefonkataloger eller böcker under sängbenen.

    1. Jodå.. har höjt huvudänden under madrassen, men det uppskattades inte ett dugg tyvärr.

Lämna ett svar