Baby-painting

Oj, vilken lång dag det blev!

Klockan har precis passerat 21.30 och barnens farmor har just åkt härifrån. Det blev många timmar surrande och så en kebabtallrik till det. Men det var inte bara besök av farmor som pojkarna fick idag. Vi hade ju även bjudit in till baby-painting, så 4 till små pojkar har varit här idag och lekt.

Det var blandade reaktioner kan jag säga. Något barn skrek som en stucken gris och nästa kunde man knappt slita från allt färgkladd. Mina troll var av den sista kategorin. Dom kladdade och lekte så det riktigt lyste i ögonen av lycka på dom.

Färgen är gjort på Yoghurt och olika naturliga färgämnen som gurkmeja, kakao, rödkål, rödbeta och spenat. För orange kan man använda morotsjouice, men jag valde att blanda gurkmeja och rödbeta istället. Blå lyckades jag inte få till på naturlig väg, så där blev det karamellfärg.

Babypainting

Damien blev så trött av allt lekande så han totaldäckade där han satt i hoppgungan. Så gulligt! Han liksom hoppade sig själv till sömns och även när han sov så småhoppade han lite så att det gungade.

Trott_Damien

Och nu ska jag göra densamma. Ja, inte hoppa i hoppgungan då, utan sova 😛

2 thoughts on “Baby-painting

Lämna ett svar