Brrrrrr

Igår flyttade en ny granne in i lägenheten bredvid. Inget konstigt med det egentligen, men personen som flyttade in har jag en känsla av att det kommer bli problem med.

Klockan 1.33 på natten flyger jag upp ur sängen av att snubben borrar i väggarna!!! Men hallå!?

Först och främst så består mitt bostadsområde mest av barnfamiljer och generationen äldre. Det är så lugnt här så man ens inte märker någon skillnad på om det är helg eller vardag. Ställer jag mig ute på balkongen en lördag klockan 23 så är det knäpptyst. Det är inte ofta man kan säga det i ett lägenhetsområde. Visst finns det några undantagstillfällen, men dom går att räkna på en hand. Ibland på dagarna är det någon som poppar för hela grannskapet, på sommaren är det mopeder som åker omkring och vid in och utflyttning blir det ju lite borrande och stökande vilket man till och från kan störas av, men det tycker jag att man får ta. Men inte klockan halv två på natten!! – Oavsett vilken veckodag det är.

Det är extremt lyhört i dessa lägenheter, men inte ens i välisolerade bostäder kan man undgå ljudet av borrande grannar, så snubben kan ju inte ha alla hästarna hemma när han sätter igång med sånt mitt i natten. I min trappuppgång finns det sex lägenheter varav två småbarnsfamiljer – än så länge 🙂

Så snacka om noll respekt!

Inte nog med det… I morse vid 8 tiden blev man väckt med ett ryck av precis samma sak igen!

Jag hoppas att han snabbt som sjutton inser hur lyhört det är i dessa lägenheter och att borrande tidigt på morgonen och mitt i natten inte är okej! För håller han på att väsnas när tvillingarna kommit till världen, då jäklar ska han få se på andra bullar!

Lämna ett svar