Det var ett tag sen

Idag fick jag lämna barnen på dagis vid 10 för att återkomma vid 12.30. Vad jag gjorde? Jo, jag traskade snabbt hemåt för att städa.

För första gången sedan barnen föddes, var jag hemma ensam. Och vad mycket jag fick gjort! Även om jag nu inte hann så mycket som jag hade hoppats på. De två timmarna gick så väldigt fort och sen blev det dags att hämta mina barn igen.

Jag tömde hela vardagsrummet på leksaker. Barnen har ju det som lekrum, så det är ju där som alla sakerna finns. Och så tog jag fram stora artilleriet med rengöringssaker och skrubbade både väggar, bänkar, golv och bord för att få bort 13 månader av ingrodd skit. För det enda man hunnit med sedan barnen föddes är snabbstädningar där allt blir halvgjort och det har känts som att man lever i en svinstia. Jag hann även dammsuga och torka golven i mitt och grabbarnas rum och så laga en lampa som pojkarna dragit loss sladden till. Sen var tiden ute.

Så nöjd och glad jag var över denna egentid jag fått så att jag inte behövde krypa ur skinnet av äckel så fort jag befann mig i vardagsrummet.

Alla småbarnsföräldrar borde få några timmar barnfritt i veckan för att kunna grovstäda! Så underbart 😀

Lämna ett svar