Händelserik fredag

En av mina fastrar fyllde år i fredags så jag var där och fikade. Hennes son, min kusin, väntar sitt andra barn 3½ vecka efter mig.
Hejsan hoppsan var stor min kusins sambo var redan! Hon var ju till och med större än mig som har två i magen och är längre gången 😮
Fast våra magar var lite annorlunda. Min är stenhård och fylld till både bredd och höjd med bäbisar och jag kan känna dom genom huden. Hennes mage var mer degig, eller hur jag ska förklara det. Typ mer överviktsmage, även om det syntes att hon var gravid och inte bara haft en hamburgediet ett par månader eller så.

Åh, vad sugen jag blev på hamburgare nu då! Var på McDonald’s i fredags och åt världens torraste och äckligaste hamburgare. 🙁
Brukar alltid äta samma.. Big Mac. Och ibland blir det en extra hamburgare till. Men jag hade rabattkupong på 21 kr för ett QP mål, så jag tog en sån istället den här gången. Det gör jag inte om!

Var som sagt ute och for en sväng i fredags. Ville hitta en amnings BH, och det var inte det lättaste. Fick en lyckträff på en gång. Första affären och första BH’n jag provade. Det var en vit bomulls BH med snäppfästen vid BH bandet. Det var bara ett problem. Det hade en väldigt svart missfärgning på BH bandet. Typ mascaraaktigt. Jag frågade i kassan om dom hade en till på lagret, vilket dom såklart inte hade men sa missfärgningen går bort i tvätten, så det var ju inte hela världen.

Jo tjena. Den gubben går jag inte på! Kanske det gör det, kanske inte. Visserligen ett plagg man inte kommer att använda så länge, men ändå… köper man nytt och till ordinarie pris så vill man ju ha en felfri vara också.

Affär efter affär och inte en storlek som passade. 🙁

Jag tycker inte om att shoppa över huvud taget. Speciellt inte BH’ar! Och med en värkade mage, ben och foglossningar så kände jag tålamodet riktigt rinna av mig. En affär till, sen skulle jag ge fasan i det! Då fick jag försöka hitta en amnings BH efter att bäbisarna kommit. Det här orkade jag inte med.

Tro på sjutton! Den affären som jag inte kunnat köpa BH’ar i på åratal på grund av att dom har för små storlekar hade faktiskt flera i min storlek! Jippi! Krångligt, knöligt och obekvämt att prova med alla larm och prislappar som dom alltid måste sätta på olämpliga ställen, men till slut hade jag valt ut en i alla fall.

På väg hem så åkte jag förbi paketutlämningen och hämtade ut en paket som kommit från Bonnier förlag.

Man har ju fått börjat omprioritera lite saker i sitt liv nu, och prenumerationerna på skvallertidningarna har fått ersatts av en prenumeration på tidningen Vi Föräldrar. Det var då alltså prenumerationspremien som kommit; två handdukar och en body creme för bäbisar.

premie_vi_foraldrar

Lämna ett svar