Imorgon är en annan dag

Den som har bytt bort min gosiga lilla Kevin mot detta monster – var vänlig lämna tillbaka min gullunge omgående!!

Från att ha varit en lugn och beskedlig liten pojk har jag nu en riktigt gnällspik som hittar på hyss mer ofta än Emil i Lönneberga och som skriker som en jagad griskulting så fort han inte får som han vill… vilket är större delen av dagarna! Dessutom så apskrattar han när jag säger åt honom. Även om jag har allvarlig min, daskar lite lät på handen och säger ’Nej, Fy, ajaj!’. Aaaarrrghh!! Trotsunge!!!

Det klättrar över jumbokuddar för att komma åt blomjorden och välta blommor – och självklart måste han ju äta lite blomjord också, han stoppar in hela sin arm i mediamöblen för att komma åt och dra ut DVD eller VHS så att det går i backen, han hänger och klänger i mig så fort jag försöker lämna rummet, han vägrar att äta mat och bara pruppar ut allt. Även om han gapar och vill ha.. det är liksom som någon lek för honom eller nåt. Och så ska det rivas, bitas, slåss och dra mamma i håret. Brorsan får sig också någon dänga och blåmärke här och där.

Vad hände??

 

Fast Damien, som var min lilla hysskille med extrem stark egen vilja, har de senaste dagarna blivit väldigt kärvänligt och ska pussas och kramas och lägga huvudet mot mamma hela tiden 🙂 Huuur underbart som helst!
Men han har sina sidor han också så jag ska inte bara klanka ner på Kevin. Det är bara att det är mer påtagligt för honom eftersom att han tidigare varit så lugn och accepterande.

Även om jag vissa dagar är så frustrerad så jag nästan kokar och har lust att sätta ut dom på blocket för en krona och ett äpple, som idag, så älskar jag mina pojkar över allt annat och skulle inte byta bort dom för allt i världen! Det är bara att ta en paus, andas ut, ta nya tag och tänka att det kommer en ny dag imorgon.

2 thoughts on “Imorgon är en annan dag

  1. En mening av allt jag skrev fastnade…. bah. Menar förstås att Jag tycker det är jätteskönt när mina killar somnar för natten. Man får andas lite.
    Mina grabbar är ca 3 månader yngre än dina. Så de börjar bli lite mer mobila och hasar på upptäcksfärder, däremot serveras ingen blomjord än till mellis haha.
    Må så gott och trevlig midsommar till dig och killarna.

Lämna ett svar