Jajaja…Äh, Äh!

Idag blev det sovmorgon. Damien vaknade inte förrän närmare halv 7 och Kevin en stund senare. Kanske inte så konstigt med tanke på gårdagen och nattens vaknande titt som tätt. Tror nog jag var upp varannan timme hela natten! Så det var skönt att få sova längre än till 5.

Men med sovmorgon så blir dagrutinerna helt förskjutna. Det blev frukost en timme senare än vanligt och så lite lek på det. När det börjades flagga för trötthet så la jag pojkarna i vanlig ordning, men Damien totalvägrade att sova! Så han fick vara uppe och leka medan Kevin tog sig en 2 timmars lur. Normalt sett äter dom igen vid 11, men eftersom dom får ersättning vid läggdags och Kevin fortfarande sov vid 11, så blev det inte förrän vid 13 som lunchen serverades. Nästa mål brukar vara vid 14, men då hade dom ju precis ätit färdigt lunchen, så det var ju bara att hoppa över det.
Normalt sett brukar pojkarna sova igen efter 11 målet, men hela dagen blev ju jättekonstig så jag fick lägga dom vid 15 med lite ersättning i magen, trots att dom nattas vid 17-18 tiden, och så fick jag väcka dom en timme senare. Eller Damien i alla fall. När jag gick in för att väcka pojkarna låg Kevin på mage och tittade storögt på mig 🙂

Damien var inte ett dugg intresserad av att vakna och satt supergrinig tillsammans med mig på golvet och kollade surt när Kevin lekte med alla leksakerna. Inte så konstigt med tanke på att han bara sovit 1 enda timme sedan han vaknade i morse. Men efter ett tag så hade han piggnat till och började leka han också.

Jag har märkt att dom börjat välja leksaker mer och mer. Tidigare har dom tagit den leksaken som varit inom räckhåll, men nu tar dom span på ett föremål och beger sig dit. Grejerna som låter är favoriter. Köpte en fjärrkontroll från Fisher Price som dom är helfrälsta i. Jag kan säga att Jag inte är särskilt förtjust i den längre 😛

Nu har klockan passerat 17 och det är dags för lortgrisarna att få sig ett bad innan det är nattning. Undra om jag kan slita dom från leksakerna eller om det blir storgrin då? Dom ligger på vardagsrumsgolvet och pratar och leker och är helnöjda.

– Jajaja, säger Kevin.
-Äh! Äh! svarar Damien.

Jag kan sitta och titta på dom hur länge som helst när dom leker här på golvet. Dom är ju bara för härliga. 😀

Lämna ett svar